kolla på min fina syster.


www.melinasss.devote.se

känns som att det var år sedan sist...

Jag ångrar faktiskt att jag slutade blogga, eller jag har inte slutat helt. Men på tanke om att jag har haft 900 besökare på min andra blogg och sedan bytte jag namn och sånt till den här. Jag tycker själv att den här bloggen är mycket bättre. Den känns mycket "bättre", eller hur man kan säga. Jag hade nog kunnat blivit ganska stor, för jag var egentligen bara i början. Men ändå hade jag kommit så långt.

Ibland förstår inte jag hur bloggare, te.x Kenza. Hon borde ändå känna sig ganska rädd. Men hennes lön är inget att leka med. Hon har ju sjukt många läsare. Jag tyckte faktiskt att det var lite obehagligt att det var nio hundra som läste min blogg.

Jag hade ett mål. Och det målet var att få minst hundra besökare. När jag väl hade fått det (gick vääääääääldigt fort) så ville jag få fler,sen fler, sen ännu fler. Och jag brydde mig nästan bara hur många besökare jag hade. haha.

Jag vet egentligen inte poängen med det här inlägget. Kanske var det bara för att jag ville tala om för er att jag lever. Och att jag inte har fått svininflensan.


mjaooww

se å njut...
 

RSS 2.0