shasha

Sorry för sjukt dålig blogging, vet inte om jag ska ha kvar bloggen... haha( jag är ju som jag är )
Nä,jag orkar inte blogga, tar massa tid+ så ska jag försöka sattsa mer på skolan. Än så länge har det gått bra, jag är sååå duktig;)
Det bara svämmar in nya kläder och sånt, men jag har ingen lust att ta kort på mina kläder, dom får ni se på riktigt ist, ni får se ett par skor iaf,  Skopunkten 400kr, jag är förälskad! MUMSSSSS!

Mamma köpte en tröja för några år sedan, men jag tyckte den var så sjukt ful då. Men nu så klädde jag på mig den och den var verkligen hur snygg som helst och + så är den lite lila i sig, !MODE!


Torsdag

Hejhej, hann tyvärr inte blogga i morse. Fick så extremt bråttom! Fast jag skulle ha hunnit om jag visste att Denise inte var klar, den sega skiten!
Nu efter skolan så har jag varit med Amanda och hennes söta kompis Desiré. Vi gick runt lite här och där och flummade oss. Så sjukt töntiga vi är alltså! Jag kollade runt om höst-kläder och så för i morgon så ska jag och Den sega skiten (Denise) fara och shoppa. (hoppas jag har pengar) ahhaha

Jag hade glosförhör idag och jag tror det gick sjukt bra faktiskt. Sedan så jobbade vi på Uppdaget (en uppgift på svenskan) Och jag skriver om att jag ska till rymden,ja, det får vara fantasi. Hoppas den blir bra.
Hade även idrott idag. Springa runt med en karta i skogen, vad är det bra för?

Roligt att så många läser min blogg, blir sjukt glad att mina besäkare bara blir fler och fler, mycket roligare att blogga då!
NU: äta


Rekord- iaf på den här bloggen


Nu har jag pluggat engelska glosorna, så nu sitter dom- någolunda.
Jag har även pluggat några få matteuppgifter...
Hinner inte skriva mer, ska byta om och sticka på träning. ♥

Jobbigaste dagen- avklarad!!

Nu är en till dag avklarad, bara två dagar kvar sen är det helg!
Sista lektionen idag så hade vi dragkamp - och vi kom 2a.
hejaheja!
Felicia och Sofia !
spanskan, -okej, jag brukar ha mobilen avstängd men när det var grammatik så kunde jag inte hålla min älskling av. hah

Nu ska jag hjälpa till med maten, tjoho♥


outfit

Jag var verkligen jätte duktig idag på bussen. Räknade faktiskt 2 matteuppgifter. yyeah!
Men nu ska jag gå till skolan- hörs när jag kommer hem! - alltså runt fyra. Först slänger jag bara in en outfit.
ååh, tur att det finns conceler, hah


Ni vet vad jag pratar om...

Ni som ser på idol ikväll förstår nog vad jag pratar om.

Johan Andersson och Peter Jihde, kanske brorsor- eller hur var det där?
Jag tycker dom är så sjukt lika, och dom pratar på samma sätt också. Men jag tycker inte att han var så överdrivet bra på att sjunga- okej, han var bra. Men det finns bättre i tävlingen. Men självklart var han värd en guldbiljett tycker jag!
Nu ska jag fortsätta se Idol sedan ska jag ta en tidig kväll- måste verkligen sova ikapp alla sena nätter nu!

hon är en av världens vackraste kvinnor- enligt mig


Jessica Alba

Kolla på henne, är hon inte så grymt fin? Hon behöver inte mycket smink för att vara fin, hon är så fin på ett naturligt sätt. Jag försöker sminka mig som henne -lite mascara, mörk ögonskugga och lite färg på kinderna. Det är så sjukt fint och så naturligt!

Ja tack- till hennes utseende!

Är hon inte vacker?


do you know, do you know?

It´s a secret...

Visste ni att jag tycker om att rida? - Okej, jag har gjort det en gång, och då satt jag stel som en pinne eller kanske ännu värre. Kan man kalla att man rider om man blir styrd? - Jag blev i alla fall styrd. Jag trodde verkligen Gipsy skulle kasta av mig eller göra något som man inte får göra. Är det bara jag som känner så? Och när Maria sa att Gipsy hade kastat av folk så ville jag inte åka mer. haha, jag var riktig fegis!

Kolla så fin häst Maria har. Hon är så fin!
Känsliga läsare varnas. hah, det ser verkligen inte stadigt ut!

hk




Hejhej!
Kom nyss hem från skolan, hade hemkunskap sista lektionen idag och där jobbade jag med Felicia. Idag gjorde vi kroppkaker, våra blev faktiskt grymt goda! Jag gillar inte kroppkakor i vanliga fall...
Nu ska jag åka med bussen, har lite bråttom nu- måste packa mina grejor!




outfit

grymt ful bild..menwhateveeeeeeeeeeeeeeeeer
om jag skulle hinna hade jag klippt ut mitt face, men tyvärr hinner jag inte. Haha, den får duga!
Nu ska jag springa till skolan, har slöjd nu på morgonen, JIPPPII!

Ny blogg, nya möjligheter

Ny blogg, nya möjligheter!
Nu finns inte den där lilla tjejen mirandhha längre, nu har jag en ny blogg. Och jag tycker jag fick ett ganska bra namn, till slut;) Jag har verkligen försökt hittat något enkelt och bra bloggnamn. Om jag fick välja skulle jag valt Miranda, men såklart är så enkla bloggnamn upptagna. Jag tycker det är synd att folk som bara har startat en blogg- för flera år sedan, och inte skrivit ett piss på dom, förutom -Välkommen till min nya blogg... Fortfarande finns kvar. Jag menar det är väl roligt om folk som verkligen brinner för att blogga kan få ett bloggnamn dom vill ha.

Jag har just duschat och håller på att göra mig klar inför kvällen, ska försöka göra en tidig kväll ikväll. Måste verkligen vara pigg och duktig på skolan. Och tyvärr kan det bli så att jag slutar blogga om det blir för svårt i skolan-åtminstånde ta en paus. Jag har lovat mig själv, mamma och pappa att om jag ska ha en blogg,så MÅSTE jag klara av skolan. MÅSTE!!
Min syster gick ut högstadiet med grymt höga betyg, och eftersom vi går på samma skola så blir det tyvärr mer press på mig. Men jag gör min bästa + lite till.
Men nu ska jag sova... gonnnatttt zZzzz


RSS 2.0